Ayurvedische Massage


Meer in balans met Ayurveda

In de Ayurvedische gezondheidsleer neemt massage een belangrijke plaats in. Ayurvedische massage reinigt en vitaliseert. De verwarmde kruidenolie voedt de huid en werkt diep door op de bloedcirculatie en lymfdoorstroming. Daardoor kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

 

Eén van de belangrijkste uitwerkingen van Ayurvedische massage is dat je constitutie  meer in balans komt. Vata, pitta en kapha zijn de drie bio-energetische krachten die in de Ayurveda dosha’s worden genoemd. Je spreekt over een dosha als je constitutie niet geheel in balans is. De oliën die worden gebruikt kunnen op de dosha’s afgestemd worden. Daarnaast worden tijdens de massage de marma’s, de vitale energiepunten, verlevendigd.

 

Door middel van Ayurvedische massage komen lichaam en geest in balans zodat je gaat handelen op een manier waarbij verstand en gevoel, oftewel hoofd en hart, meer in evenwicht zijn. Je doel in dit leven, wordt duidelijker en dat maakt je een gelukkiger mens.


Ayurvedische massage in de praktijk

Voordat de massage begint vraag ik je iets over jezelf en je gezondheid te vertellen. Je krijgt een massage die op jou persoonlijk is afgestemd. De massage duurt ongeveer één uur. Na de massage rust je 15 minuten zodat je kunt genieten van de ontspanning. Als je je hebt aangekleed drinken we een kopje thee en bespreken we hoe je de massage ervaren hebt.

Kosten massage: € 85,- per keer

Graag twee grote handdoeken meebrengen. Houd in verband met de olie rekening met je kleding.Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door contact op te nemen met behulp van onderstaand formulier of een e-mail te sturen naar info@hemelsleutel.nl. Vermeld duidelijk je naam en eventueel de datum en het tijdstip van je voorkeur. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.